Om oss

Din Resurs är unik i sitt slag och de enda i Sverige som i dagsläget erbjuder professionella och automatiserade självhjälpskurser i Stress, Utbrändhet, Ångest, Depression, Adhd, Svartsjuka, Mindfulness samt för personer med ekonomiska problem. Vi är en av de första i Sverige med att erbjuda kurser helt och hållet via internet till ett pris som alla kan ha råd med och med ett utbud av stor kunskap. Utöver det så erbjuder vi våra kunder möjligheten att köpa internetkursen som ljudbok och dessutom som fysisk pappersbok.

Detta är en möjlighet för dig som behöver få ordning på ditt liv. Du kanske behöver stöd, vägledning och kunskap om hur du kan hantera din vardag på bästa sätt under de omständigheter som råder för just dig och din situation. Vi ger dig verktyg som behövs för att kartlägga och identifiera svårigheter som du kan uppleva i ditt vardagliga liv och förslag och tips på vad du kan göra åt det.

De verktyg och den kunskap vi erbjuder Dig som klient är ett direkt resultat av dialog med psykologer, socionomer och arbetsterapeuter inom både den svenska psykiatrin och missbruksvården.

Vi på Din Resurs erbjuder därför en enkel, bekväm och billig möjlighet för dig att få stöd på en gång, när du vill och var du vill. Du som klient väljer själva när, var och hur du vill genomföra kurserna och kan göra det i din egen takt efter dina egna förutsättningar.

Samtidigt så arbetar vi kontinuerligt med att skapa fler självhjälpskurser inom fler områden, och samtidigt vill vi självklart förbättra de kurser vi redan erbjuder.

Har du några frågor som kund så kan du nå oss på info (at) dinresurs.se